Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Werken bij DYKA

De buizen die we maken in Pelt vallen niet op in het dagelijkse leven: ze verdwijnen vaak onder de grond, in de vloer, achter de muur of in het plafond. Maar ze zijn verrassend zinvol, want hoe dacht je anders zonder een buizensysteem voor aanvoer én afvoer een eenvoudige douche te nemen? Of een toilet door te spoelen?

Wat voor onze producten geldt, geldt trouwens ook voor ons: wij zijn een nuchtere, warme groep mensen die niet altijd opvallend op het podium moet staan. Tegelijkertijd weten we donders goed dat wat we doen verrassend zinvol is voor onze maatschappij, en daar zijn we fier, trots en ambitieus over!

Samen bouwen we verder aan Nature’s Network: Opvallend Onopvallend, Verrassend Zinvol! Kom jij ook opvallend deel uitmaken van ons team?

Uitgelichte vacatures

Wij bouwen aan een duurzame toekomst, met kunststof...

Je vraagt je af hoe kunststof voor een betere planeet kan zorgen? Welnu, wij bewijzen elke dag dat dàt kan. Door water, lucht en andere natuurlijke energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij bij tot een betere wereld. Op die manier gaat er immers minder water of lucht verloren en kunnen wij water of lucht beter opvangen, laten infiltreren, hergebruiken en recyclen. En natuurlijk zijn onze kunststoffen zelf ook volledig herbruikbaar en recyclebaar. Dus zelfs al zie of hoor je ons meestal niet, wij zijn er wel. Samen maken we het verschil. Bovendien werken we elke dag aan nieuwe slimme oplossingen. Die stellen ons en onze klanten in staat om de belangrijkste natuurlijke levensbronnen nog efficiënter en met respect voor de planeet te blijven gebruiken. Voor een verschil dat je elke dag kan voelen…

Waarom werken bij ons?

  • We bieden jou een contract van onbepaalde duur
  • Een motiverend salarispakket met bijbehorende extralegale voordelen (zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques)
  • Extra verlofdagen buiten de reguliere verlofdagen (12 extra dagen o.b.v. 40 uur)

Kom jij ons team versterken?

Bekijk alle vacatures en solliciteer direct!