Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwater

Regenwaterbeheer zit in ons DNA. Dagelijks ontwikkelen wij de infrastructuur voor een leefbare stad met veel groen én droge voeten. Als waterexpert voor de publieke ruimtes, industriebouw, utiliteitsbouw en regenwater rondom de woning bieden wij als enige een ‘waterplan’ voor het totale complex conform de lokale regelgeving. Vanaf de eerste druppel op het dak tot infiltratie in de bodem.

Efficiënt regenwaterbeheer

 Om bij hevige regenbuien problemen te vermijden en daarnaast bij langdurige droogte efficiënt gebruik te maken van regenwater dat eerder is gevallen, is het noodzakelijk regenwateroplossingen al in de ontwerpfase van projecten te implementeren. Door rekening te houden met de hele reis die regen aflegt op een perceel, zorg je voor optimaal beheer en gebruik! 

Wij maken dit proces overzichtelijk door het regenwaterbeheer in te delen in zes stappen. Opvangen, transporteren, filteren, gebruiken, infiltreren & bufferen en reguleren. We helpen je graag bij het efficiënt beheren van regenwater in nieuwe en bestaande situaties. 

De zes stapppen van regenwaterbeheer

Waarom kiezen voor onze regenwateroplossingen?

  • Wij denken in totaaloplossingen: van opvang tot gebruik
  • Ondersteuning en advies van onze Engineering & Consultancy afdeling
  • Ondersteuning op locatie
  • Ook leverbaar als prefab oplossing
  • Uitgebreide technische documentatie

Meer weten over regenwater oplossingen?

Heb je een vraag of wil je weten welke oplossing het beste aansluit bij jouw project? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

Meer over regenwater

Meer nieuws