Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC - Druk

DYKA is het adres voor PVC-drukleidingen in diverse diameters en lengtes. Op verzoek kunnen wij ook afwijkende lengtes leveren. Heeft u bochten nodig voor uw drukleiding? Ook die vindt u bij DYKA! Onze getrokken PVC-bochten voor drinkwatersystemen voldoen aan de Belgaqua kwaliteitseisen en NBN EN 1452. Ook DYKAGrip, een innovatieve oplossing voor situaties waarbij absolute trekvastheid gegarandeerd dient, mag niet in dit rijtje ontbreken. Deze trekvaste steekmof met stootrand en junior dichtingen is speciaal bedoeld voor gebruik in combinatie met PVC-drukleidingen.

Bevestigingsmaterialen & installatieaccessoires

De juiste materialen en accessoires zijn van groot belang voor een correcte installatie van uw PVC-drukleidingen. Voor een goede lijmverbinding is het bijvoorbeeld belangrijk dat u de PVC-buis en fitting vooraf ontvet met DYKA Reiniger. Daarnaast zorgen de juiste beugels ervoor dat uw leiding niet kan verschuiven tijdens instorten of gebruik. Ook de DYKA HD bevestigingslijm en DYKA Blue Gel voor rubberen manchetten dragen bij aan een eenvoudiger installatieproces.