Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA AIR - Ventilatiesysteem

Op zoek naar een duurzame keuze voor woningventilatie? Dan is DYKA AIR het ventilatiesysteem dat u zoekt. DYKA AIR omvat eenvoudig en snel te installeren systemen. Luchtlekken in kanalen veroorzaken energieverliezen, waardoor de ventilator harder moet draaien. Dit heeft meer geluid en energiekosten tot gevolg. Een goede luchtdichtheid van ventilatiekanalen is daarom van groot belang. Het DYKA AIR systeem is onafhankelijk getest volgens de Europese norm NEN-EN 1751 en valt met gemak binnen luchtdichtheidsklasse D, de hoogste klasse in de markt.

Luchtafvoer en luchttoevoer

De ventilatiekanalen van DYKA AIR en de stille en energiezuinige DucoBox afvoerventilatoren zorgen ervoor dat alle vervuilde en vochtige lucht efficiënt wordt afgevoerd. Met behulp van CO2- en/of vochtsensoren wordt er alleen geventileerd waar en wanneer dat nodig is. De DYKA AIR ventilatiekanalen zijn ook geschikt voor luchttoevoer. Met de grotere inhoud en het bewezen gestroomlijnde binnenprofiel sluit DYKA AIR perfect aan op de behoefte van moderne woningen en utiliteitsgebouwen.